Jag måste dela med mig av mitt alldeles egna
fiskgratängsrecept, ifall nu någon gillar fisk...
För det är så jäkla gott!
Tina en torskfilé lite i micron så att den inte
är stenhård, men inte helt sladdrig heller...
Under tiden; fräs ihop två rivna morötter med
en bit strimlad purjolök i lite smör.
Tillsätt lite vatten, typ 1 dl, och en fiskbuljongtärning.
Häll i två burkar Créme Fraiche, krydda med detta:
Salt, lite lite vitpeppar, cayennepeppar och fryst hackad
dill och gräslök. Smaka av!
Lägg torsken i en liten ugnsform, häll den smarriga såsen
över och strö över lite strö(!)bröd.
Sätt in i ugnen på 200 c och gratinera tills
fisken är klar, man får prova sig fram.
Mmmmmmmmm...
fiskgratängsrecept, ifall nu någon gillar fisk...
För det är så jäkla gott!
Tina en torskfilé lite i micron så att den inte
är stenhård, men inte helt sladdrig heller...
Under tiden; fräs ihop två rivna morötter med
en bit strimlad purjolök i lite smör.
Tillsätt lite vatten, typ 1 dl, och en fiskbuljongtärning.
Häll i två burkar Créme Fraiche, krydda med detta:
Salt, lite lite vitpeppar, cayennepeppar och fryst hackad
dill och gräslök. Smaka av!
Lägg torsken i en liten ugnsform, häll den smarriga såsen
över och strö över lite strö(!)bröd.
Sätt in i ugnen på 200 c och gratinera tills
fisken är klar, man får prova sig fram.
Mmmmmmmmm...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar